Pizza bianca – ett inslag på Pom Poms kommande meny. Foto: Lulu Durand.

Dubbel Dubbel-gänget öppnar cideria

11:26 7 Mar 2016

Det räcker inte med ett Folk och tre Dubbel Dubbel, nu slår sig krögarna bakom restaurangerna ihop med Yaki-Das före detta nattklubbschef och öppnar ett nytt ställe, med nytt koncept.

Iris Secondhand på Andra Lång had a good run, men nu är tiden förbi. Inom en snar framtid byts vintagekläder mot cider och pizza, enligt GP:s Två Dagar. För förvandlingen står Sebastian Kapocs, före detta nattklubbschef på Yaki-Da och involverad i Avenyfamiljens app AirDine, Erik Sundfeldt, Emma Kohlback, John Wigelius och Blenda-Lars Olsson, alltså kvartetten som tidigare gett oss Dubbel Dubbel och Folk.

Krogen får namnet Pom Pom och en baskisk/nordfransk meny, med fokus på pizza bianca och skaldjur. Det blir också Göteborgs första cideria, så se till att vara riktigt törstig när dörrarna först öppnas. Det förväntas bli i slutet av april, förresten. 

Läs också: Pelle Tamleht testar: AirDine och Krogen Folk startar skivbolag.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Fei

Lägst upp i Petter Stordalens hotellkomplex på Lindholmen ligger restaurang Fei.

Krogrecension: Husette

En nytändning och lägesföränding behövdes efter pandemin och det blå trähuset med stor potential, omringat av kulturskapare, skulle bidra med just det.

Bar Minimal

Vid sidan av ett sort fokus på naturliga viner har Bar Minimal gjort sig känt för sin hantverksmässigt tillagade pizza.

Bikt

När fyra rutinerade krogrävar slog sina påsar ihop blev resultatet restaurang Bikt.