Den impopulära pizzakedjan lägger ner i Sverige

11:24 17 Oct 2019

Slutet är här för Domino's.

Jag minns när jag och min kollega Peyvand skulle äta på Domino's när de precis hade öppnat i Malmö. Vi var där vid 14-tiden en lördag och det var knappt halvfullt i restaurangen när vi beställde varsin pizza. 
– Eftersom jag är själv här i dag kommer det att ta 45 minuter, sa han i kassan.

45 minuter! Hahahaha. Redan då förstod man ju vart det barkade. Och nu står det alltså klart att Domino's lägger ner verksamheten i Sverige och en rad andra länder i Europa, uppger nyhetsbyrån Reuters.

Domino's fanns i Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg och Halmstad. Så sent som den här hösten öppnade Domino's tre olika pizzerior i Göteborg. Dessutom var det tänkt att det skulle öppna en fjärde i Linné. Men det blir det alltså ingenting med nu.

Rättelse: Vänta lite nu. Det är nån jävla klåpare på Göteborgs-Posten (där jag läste den här informationen) som gjort fel. Domino's ska alltså sälja restaurangerna. Inte stänga dem.

Läs även: Hovet uttalar sig om svenskarnas favoritpizzor

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!