Den impopulära pizzakedjan lägger ner i Sverige

11:24 17 Oct 2019

Slutet är här för Domino's.

Jag minns när jag och min kollega Peyvand skulle äta på Domino's när de precis hade öppnat i Malmö. Vi var där vid 14-tiden en lördag och det var knappt halvfullt i restaurangen när vi beställde varsin pizza. 
– Eftersom jag är själv här i dag kommer det att ta 45 minuter, sa han i kassan.

45 minuter! Hahahaha. Redan då förstod man ju vart det barkade. Och nu står det alltså klart att Domino's lägger ner verksamheten i Sverige och en rad andra länder i Europa, uppger nyhetsbyrån Reuters.

Domino's fanns i Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg och Halmstad. Så sent som den här hösten öppnade Domino's tre olika pizzerior i Göteborg. Dessutom var det tänkt att det skulle öppna en fjärde i Linné. Men det blir det alltså ingenting med nu.

Rättelse: Vänta lite nu. Det är nån jävla klåpare på Göteborgs-Posten (där jag läste den här informationen) som gjort fel. Domino's ska alltså sälja restaurangerna. Inte stänga dem.

Läs även: Hovet uttalar sig om svenskarnas favoritpizzor

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!