Robert Hållstrand öppnar nytt i Mood

08:30 10 Feb 2021

Skapar en grön oas i samarbete med brodern Douglas. 

Någon gång under 2021 öppnar Robert och Douglas Hållstrand en ny satsning i Moodgallerian. Den nya restaurangen kommer även att bestå av en bardel samt en uteservering, och fokus ligger på grönt.  
– Inspirationen kommer från Los Angeles och New York, restauranger som är centralt placerade i en pulserande stad men som erbjuder en egen värld med ett veganskt och unikt matkoncept. En urban och spännande oas dit alla är välkomna för att njuta av miljön lika mycket som av maten, säger Robert Hållstrand.

Krogen kommer att vara vegansk, och bakgrunden till detta ligger i en passion och ett starkt engagemang för att värna om djur.
– Jag blev vegetarian för tio år sedan och är sedan fyra år tillbaka vegan. Jag tog beslutet baserat på min stora kärlek för djur, men blev snabbt förvånad över hur otroligt god växtbaserad mat det finns. En helt ny värld av fantastisk mat som jag inte visste fanns, som dessutom har substitut för all annan mat jag tidigare åt. Vegansk mat är inte bara kalla sallader utan även kul och smakrik comfort food som man inte kan få nog av.

Robert Hållstrand driver sedan tidigare bland annat Hallwylska, och ligger även bakom koncept som The Plaza Club, Fou, Rose, Village och Kharma. Förutom bröderna finns en rad andra namn med i kretsarna kring den nya krogen, och dessa kommer att presenteras under våren.

Den nya krogen kommer att ligga på våning tre i Mood, i anslutning till bland annat Posh Living.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 02, 2021.

0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!