Daniel Redgert säljer sin lägenhet

10:09 16 Oct 2019

Nu kan DU köpa Daniel Redgerts lyxiga Stureplansvåning.

I går tittade jag på säsongsavslutningen av Succession. Jag var mitt uppe i scenen när Roman återvänder till familjen efter att hållits som gisslan i Turkiet. Han säger till sina syskon att han tänkte att om förövarna inte dammsuger ut hans inälvor och fyller honom med betong och han tar sig därifrån levande skulle han vilja prata med dem som vanliga människor. Helvete vad den där scenen skakade om mig. För jag har tänkt likadant flera gånger. Om jag skulle sitta på ett störtande flygplan eller få ett cancerbesked eller drabbas av en liknande katastrof så finns det människor som jag skulle vilja ställa allt till rätta med. Men så länge ingen ska dö förblir saker ouppklarade.

De här tankegångarna avbröts av ett dm från Daniel Redgert. "Är det inte roligt att skriva en artikel om min lägenhetsförsäljning?" skrev han. Jo.

I annonsen beskrivs lägenheten som "en hörnvåning i sekelskiftesfastighet med utsikt över grönskande trädtoppar". Lägenheten ligger på Birger Jarlsgatan och har ett "fantastiskt ljusinsläpp via 5 fönster i 2 väderstreck". Som om inte det vore nog är den utrustad med "ett kök med bistrokänsla". Det är en tvåa på 51 kvadrat och utgångspriset är 4 950 000 kronor.

Försäljningen sköts av den exklusiva mäklarbyrån Alexander White.

"Alexander White ska vid en bostadsaffär vara din rådgivare, mentor, guide och pålitliga ledsagare på bostadsmarknaden. Någon som förstår dig och dina behov och som delar din syn på vad som gör en bostad till ett riktigt hem. Vi vill kunna erbjuda rätt område och rätt bostad åt alla", skriver de på sin hemsida.

Annonsen hittar du här.

Läs även: "Vem fan är Daniel Redgert??"

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!