Daniel Redgert och Margaux Dietz startar podd

09:48 9 Jan 2018

Daniel Redgert har startat en ny podcast. Att han la ner den förra har ingenting med att han slutade på Perfect Day att göra, säger han.

Daniel Redgert har nyligen lämnat Perfect Day och startat sin egen pr-byrå. Dessutom har han lagt ner podden Tankar med..., som producerades av Perfect Day Media. Nu startar han podden och Redgert & Dietz, tillsammans med influencern Margaux Dietz. Men uppbrottet och den nya podden har ingenting med varandra att göra, säger han i alla fall.
– Nej. Jag kände att det var dags att lägga ner podden när jag i vissa fall var kändare än kändisen. Dessutom är det viktigt att hela tiden förnya sig, annars tröttnar folk, och efter att ha frågat typ 70 personer om deras lån på banken och sexvanor insåg jag att vad personen på andra sidan än svarar så bryr jag mig inte längre. Livet är större än svenska kändisar. Jag ska ut i vida världen, säger han.

Hur är din relation med Perfect Day nu egentligen?
– Det räcker så.

Margaux Dietz utsågs till Årets nykläckta mama 2017 efter sin förlossningsvideo som visats nästan 800 000 gånger på Youtube.
 – Vi vill bara ha kul, det behöver inte vara så seriöst. Livet är som ett datorspel. Och dessutom finns det väl typ inga duos med en man och en kvinna? Känns väldigt 2018, säger Daniel Redgert.

Första avsnittet finns ute nu.

Läs även: "Jag blev Instagramkändis och allt jag fick var den här kashmirtröjan"

Stad: 
Kategori: 
2 Visa kommentarer (2)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!