Foto: Frasse Levinsson

Då meddelas domen mot Frej Larsson

11:37 15 Oct 2018

Rättegångens andra dag är avslutad.

På måndagen fortsatte förhandlingarna i rättegången mot Frej Larsson. Dagen till ära bar Frej och hans försvarsadvokat Viktor Banke matchande rosa kläder. Om det var en slump eller inte vet vi inte i nuläget. Vi kunde även notera att den utsände reportern från cannabis.se hade försovit sig en aning.

Contentmässigt var dagens förhandlingar inte lika starka som rättegångens första dag, när hela rättssalen vid ett tillfälle brast ut i skratt. Det mest uppseendeväckande var nog när åklagaren ställde den retoriska frågan hur man hade resonerat om man hade bytt ut ordet "snut" mot ordet "jude" i Instagraminlägget där Frej skriver att Annika Ljung (som Frej döpt en guldfisk till) ska filéas på Valborg, så att det hade stått "#judehat" istället för #snuthat" och "judefisk" istället för "polisfisk".

När åklagaren och försvararen hållit sina slutpläderingar meddelade domaren att domen kommer att förkunnas den 29 oktober. När Frej Larsson mötte pressen efteråt berättade han att han har spelat in en ny låt som heter Tjänstemannafärs, som han kommer att släppa om han blir frikänd.
– Det är den grövsta låten jag någonsin har spelat in, sa Frej Larsson.

Läs även: "Frej Larssons första ord efter rättegången" och "Serien om Simon Gärdenfors problem ger honom nya problem"

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!