Carlsberg lanserar hard seltzer

11:41 19 Feb 2020

Men vad är det? Läs vidare så får du se. 

Nu lanseras hard seltzern Amber Bay i Sverige. Hard seltzer står för alkoholhaltigt (hårt) kolsyrat vatten (seltzer) och är en kategori dryck som blivit väldigt populär i USA den senaste tiden. Med Amber Bay är Carlsberg Sverige en av de första att introducera kategorin på svensk mark. 
  Efterfrågan på sockerfria produkter fortsätter att växa och till skillnad från många amerikanska hard seltzers, som ofta är lite sötade, är Amber Bay helt utan tillsatt socker och sötningsmedel, säger Emelie Eriksson, brand manager på Carlsberg Sverige.

Det är alltså inte helt långsökt att låta tankarna vandra till den klassiska drinken Highschool Swimmingpool vars popularitet peakade under början av 2000-talet. Amber Bay lanseras i Systembolagets beställningssortiment den 17 februari. 

Läs även: Test av sommarens glassnyheter.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Vattenrevolutionen är här

Under förra året exploderade trenden med ”hard seltzers” i USA. Nu kommer trenden med det alkoholhaltiga smaksatta vattnet till Sverige.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!