Carlsberg lanserar hard seltzer

11:41 19 Feb 2020

Men vad är det? Läs vidare så får du se. 

Nu lanseras hard seltzern Amber Bay i Sverige. Hard seltzer står för alkoholhaltigt (hårt) kolsyrat vatten (seltzer) och är en kategori dryck som blivit väldigt populär i USA den senaste tiden. Med Amber Bay är Carlsberg Sverige en av de första att introducera kategorin på svensk mark. 
  Efterfrågan på sockerfria produkter fortsätter att växa och till skillnad från många amerikanska hard seltzers, som ofta är lite sötade, är Amber Bay helt utan tillsatt socker och sötningsmedel, säger Emelie Eriksson, brand manager på Carlsberg Sverige.

Det är alltså inte helt långsökt att låta tankarna vandra till den klassiska drinken Highschool Swimmingpool vars popularitet peakade under början av 2000-talet. Amber Bay lanseras i Systembolagets beställningssortiment den 17 februari. 

Läs även: Test av sommarens glassnyheter.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Drick hemma!

Går vi mot regnigare och mörkare tider? Hell no, inte med dessa drycker i vapenskåpet.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!