Test av sommarens glassnyheter

16:36 18 Feb 2020

Frasse Levinsson har provsmakat nyheterna i det halländska glassföretagets Sia:s sortiment.

Glassbåt Hallonlakrits
God! Smakar både hallon och lakrits. Men jag saknade palmoljan.


Saffran

Också god! Visst känner man sig lite härligt sydeuropeisk när man äter saffransglass? En mental resa till en gelateria i Italien.

Mer glass än så här orkade jag tyvärr inte äta. Men vem kan klandra mig? Budet bestod av tio olika glassar. Vilken sorts människa smäller i sig tio glassar bara sådär? Man kan kanske argumentera för att jag borde ha tagit en liten sked av varje glass, istället för att äta hela. Men det är lätt att vara efterklok.

Dessutom är jag i ärlighetens namn ingen glasskille. Min exflickvän var ofta irriterad på att jag inte delade hennes fäbless för glass. Hon tyckte det var tråkigt att jag inte visade någon större entusiasm för att ta en glass i solen på sommarens första dag. Därför hade det känts lite som en skymf mot henne att girigt sleva i mig tio olika smaker.Smakerna som tyvärr inte får något betyg är KokosYuzu, Hasselnöt, Caramel Latte, Melon Laktosfri, Ljus Choklad Laktosfri, Ice Dream Nötchoklad, Vit Choklad Smultron och Ice Dream SaltKaramell Kokos.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!