Test av sommarens glassnyheter

16:36 18 Feb 2020

Frasse Levinsson har provsmakat nyheterna i det halländska glassföretagets Sia:s sortiment.

Glassbåt Hallonlakrits
God! Smakar både hallon och lakrits. Men jag saknade palmoljan.


Saffran

Också god! Visst känner man sig lite härligt sydeuropeisk när man äter saffransglass? En mental resa till en gelateria i Italien.

Mer glass än så här orkade jag tyvärr inte äta. Men vem kan klandra mig? Budet bestod av tio olika glassar. Vilken sorts människa smäller i sig tio glassar bara sådär? Man kan kanske argumentera för att jag borde ha tagit en liten sked av varje glass, istället för att äta hela. Men det är lätt att vara efterklok.

Dessutom är jag i ärlighetens namn ingen glasskille. Min exflickvän var ofta irriterad på att jag inte delade hennes fäbless för glass. Hon tyckte det var tråkigt att jag inte visade någon större entusiasm för att ta en glass i solen på sommarens första dag. Därför hade det känts lite som en skymf mot henne att girigt sleva i mig tio olika smaker.Smakerna som tyvärr inte får något betyg är KokosYuzu, Hasselnöt, Caramel Latte, Melon Laktosfri, Ljus Choklad Laktosfri, Ice Dream Nötchoklad, Vit Choklad Smultron och Ice Dream SaltKaramell Kokos.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Husette

En nytändning och lägesföränding behövdes efter pandemin och det blå trähuset med stor potential, omringat av kulturskapare, skulle bidra med just det.

Bar Minimal

Vid sidan av ett sort fokus på naturliga viner har Bar Minimal gjort sig känt för sin hantverksmässigt tillagade pizza.

RAMEN TO BÍIRU

Skenet från den röda neonlampan med Ramen to Bíirus logotyp lyser upp lokalen och gör att allt får ett rött skimmer över sig.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!