Allt du behöver veta inför Nöjesguidens cocktailfest

14:22 22 Nov 2017

Gillar du cocktails? Nu på lördag smäller det.

Lördagen den 25 november släpper vi det femte numret av vår dryckestidning Bästa Drycker. Numret har ett cocktailtema och omslaget pryds av Hampus Thunholm.

Detta firar vi med att ställa till med cocktailfest i Clarion Hotel Amarantens cocktailbar Tap Room. Där kommer några av Stockholms bästa bartenders blanda både klassiska drinkar och nya favoriter. 


Bästa Drycker #5, 2017. 

I baren hittar vi bland andra Tap Rooms egna Linus Morgan och Karl Ljungblad. De gästas bland annat av Joel Thomasson och Max Lövinger som kommer att blanda drinkar på Yellow Eye.

Vi får även finbesök från Göteborg av Strangers Martin Alexandersson och Barabicus Erik Wennerqvist, som båda kommer att servera signaturdrinkar på Maker's Mark. 

Som om inte det vore nog står Aline Aicha Bennour och Sinead Kathleen Kane i dj-båset. Festen pågår från 13 till 17 och inträdet är gratis. Väl på plats köper du ett häfte som gäller för fem smakprover.

Facebookeventet hittar du här, och osar gör du här

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Mr Voon

Med Mr Voon på plats finns inte ett spår kvar av de brister som Mother tidigare bar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!