Alla blev snygga i sina digitala kläder utom jag

14:31 16 Nov 2018

Livet har gjort Frasse Levinsson besviken igen.

Som ni kanske har hört talas om har Carlings tagit fram en digital klädkollektion. Kläderna finns bara på bild och pengarna går till välgörenhetsorganisationen Wateraid. Tanken är att man ska kunna handla kläder utan att miljön ska komma till skada. Bland andra Little Jinder och Silvana Imam har medverkat i kampanjen.
Jag ska erkänna att jag blev smått entusiastisk när jag blev erbjuden att testa detta. Jag menar, Carlings har gjort någonting som är lite coolt för första gången och jag skulle få vara med.

Så jag valde ut en jacka som såg cool ut. Jag tänkte att jag skulle se ut som Lorentz i den.Sedan skickade jag in en bild på mig själv och väntade. Som jag väntade. Till slut brast det för mig. När det gått nästan ett helt dygn utan att jag fått min bild skrev jag ett hotfullt meddelande till Josefina som gör deras pr.Efter det fick de förstås bråttom. Kort därpå hade jag min bild. Men jag vet inte. Jag ser inte riktigt ut som Lorentz. Eller Little Jinder. Eller Silvana Imam. Jag ser ut som... Buzz Lightyear?
Nu är jag på otroligt dåligt fredagshumör. Har dessutom blivit dumpad av någon jag dejtade ganska nyligen. Därför föreslår jag att något företag som gör riktiga kläder, sådana som förstör miljön, muntrar upp mig genom att skicka sådana till mig. Adressen är Slussplan 11, 111 30 Stockholm. Jag har m i tröjor och s i byxor. Jag gillar till exempel tracksuits. Behöver en vinterjacka också. Postar allt på min Instagram. Jag har nästan 8 000 följare. Det är alltid något. Hej på dig du.

Läs även: Varför vill vi klä oss som vårt ragg? 

Stad: 
Kategori: 
4 Visa kommentarer (4)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!