Alesso gör sin första sverigespelning på två år

Redaktion 10:00 11 Aug 2021

Den 28 augusti gigar världsstjärnan på en hemlig plats för 600 personer. 

Alessos spelning är det andra nedslaget signerat det nya svenska konsert- och festivalkonceptet CLSR, som skapats av Summerburst-grundaren Karl Ohlsén Petterson tillsammans med den tidigare nattklubbschefen Mille Yousefali.

CLSR (uttalas ”Closer”) sätter stora artister på spektakulära och oväntade platser, med färre antal i publiken.
– CLSR föddes ur att känslan att livemusik-scenen saknar innovation. Varför måste konserter och festivaler upplevas på samma platser om och om igen? Vi vill addera något nytt och annorlunda, långt ifrån traditionella arenor, och vi tror att publiken är redo för det nu när världen börjar öppna upp igen, säger Karl Ohlsén Petterson.

Housestjärnan Alesso har en lång karriär bakom sig med världshits som Heroes (we could be), Let Me Go och If I Lose Myself, gigantiska livespelningar och miljontals fans världen över på sitt cv. Nu återvänder han alltså hem till Sverige för en exklusiv spelning för bara 600 personer på en hemlig plats i Göteborg.
– 
Jag är jättetaggad på att stå på scenen igen i Sverige. CLSR-konceptet är ett helt perfekt upplägg där jag kan komma närmare publiken och de kan komma närmare musiken. De som står bakom CLSR är dessutom både vänner och legendarer på klubb- och dansmusikscenen sen länge, så jag är inte förvånad att det är en succé, säger Alesso om det kommande arrangemanget under vilket han bland annat kommer att spela ett set som går under namnet Eclipse vilket han aldrig tidigare har framfört på hemmaplan.

Biljetten till kalaset kostar 495 kronor vilket även inkluderar transport till och från eventet från en central plats i Göteborg.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!