Aira blir en alkoholfri krog på kvällstid

18:22 21 Dec 2020

Anpassar sig till de nya restriktionerna. 

Från och med den 15 januari 2021 kommer Aira att ha öppet som vanligt för lunch och middag från torsdag till lördag. Den sista sittningstiden för ordinarie middagsservice kommer att vara mellan 17:00-20:30.

Efter den ordinarie middagssittningen stänger restaurangen tillfälligt för att sedan öppna för nya middagsgäster 21:00, men då i form av en alkoholfri restaurang som enbart serverar en avsmakningsmeny med ett särskilt alkoholfritt dryckespaket.
– Vi öppnade Aira i mars precis när Coronakrisen började i Sverige, så det är inte första gången som vi tvingas ställa om och anpassa verksamheten utifrån nya förutsättningar, säger krögaren Tommy Myllymäki.

Aira kommer enbart att ha öppet för förbokade gäster och det alkoholfria middagspaketet går loss på 3 250 kronor per person. Sittningen erbjuds under januari, med reservation för eventuella förändringar kopplat till ändrade eller nya restriktioner.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!