21 bryggerier klara för Nöjesguidens Ölmässa i Stockholm

13:55 12 Dec 2019

Den sista lördagen i januari 2020 är Nöjesguidens ölmässa i Stockholm tillbaka för sjätte året i rad. Den här gången flyttar kalaset till Pelarsalen på Norra Latin, och nu kan vi presentera de första 21 bryggerierna – plus två andra dryckestillverkare, en skäggpartner och ett klädmärke.

Under de senaste fem åren har Nöjesguiden samlat några av landets bästa mikrobryggerier under ett och samma tak i Stockholms innerstad, och nästa år blir inget undantag.
– Det är väldigt många som har hört av sig och frågat var och när vår ölmässa blir av nästa gång, vilket gör det extra roligt att kunna bekräfta både datum och plats, säger Nöjesguidens Pelle Tamleht.

Den 25 januari 2020 återvänder Nöjesguidens Ölmässa för en heldag i ölets tecken. Denna gång flyttar arrangemanget till Pelarsalen och Marmorvalvet på Norra Latin. Förra året lockades cirka 800 besökare, och det var lapp på luckan flera dagar innan öppning. Biljetterna till årets fest finns ute nu.

Totalt medverkar drygt ett tjugotal bryggare, mestadels från Sverige och Stockholmsområdet men också några mer långväga gäster. En fullständig lista med utställande bryggare kommer att presenteras under december månad.

Precis som förra året kommer dagen förutom öl även att fyllas med livemusik, dj:s och intressanta samtal på scenen. Nytt för i år är dessutom att Carlsberg delar ut priset för Årets Ölutvecklare på plats, något som tidigare år har ägt rum i samband med Restauranggalan.

Årets ölmässa produceras i nära samarbete med den multidisciplinära byrån Konceptism, samt Stockholm City Conference. För mer information och biljetter vänligen se ng.se/olmassan

Medverkande bryggerier på Nöjesguidens Ölmässa i Stockholm*
Bernard
Bryggeri Munkbron
Cervisiam
Coppersmiths
Fjäderholmarnas Bryggeri
Founders
Great Brands
Gröna Linjen
Hop Notch
Hopsan
Lagunitas Brewing Co.
Nils Oscar
Nya Carnegie Bryggeriet
Qvarnens Brygghus
Roslags Näsby Bryggeri
Sigtuna Brygghus
Snausarve Gårdsbryggeri
Spendrups
Sundbybergs Bryggeri
Uppsala Brygghus
Åre Bryggcompani

Övrig dryck
Golden Cider
Mode Cold Brew 

Övriga medverkande
Beard Brother
DePalma

* Fler bryggerier tillkommer.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!