Bloom In The Parks-stjärnkock Titti Qvarnström debuterar på Norstedts i vår.
Michelinkrögaren Titti Qvarnström ser ut att göra ett riktigt djupdyk ner i Malmös matscen i vår. Hennes kommande bok Malmö Cooking (som kommer ut på Norstedts i april 2017) är en blandning av egna recept och berättelser från några av stadens mest spännande mataktörer.
– Vi besöker ett svamplaboratorium, fermenterar med Surtanten, träffar skånska vinodlare, en dessertmästare, marmeladkokerskan som tar hand om villaträdgårdarnas överblivna frukt, grönsaksodlaren med öga för det udda och många fler. Tillsammans med Titti plockar vi vilda örter i staden, besöker fiskehoddorna vid slottet och handlar på marknaden på Möllevångstorget med mat från världens alla hörn, skriver förlaget på sin hemsida.
Här kan du läsa mer om Malmö Cooking. Läs även: "Joel Lindqvists legacy"