Foodora, rullar snart i Göteborg.

Foodora lanseras i Göteborg

15:48 1 Mar 2016

På tisdag nästa vecka, den 8 mars, lanseras mattjänsten och appen Foodora i Göteborg. Tjänsten har funnits i Stockholm sedan slutet av 2015 och går ut på att du kan beställa hemleverans av mat från vanliga restauranger. 

Till en början kommer de som bor inom 4 km från Domkyrkan att kunna beställa från Foodora, men inom kort expanderas upptagningsområdet till Hisingen och Olskroken. Hemkörningen kostar 39 kronor fast pris oavsett hur långt ifrån restaurangen du bor.

Bland de restauranger som är med i starten hittar vi bland annat Fiskekrogen, Bombay Palace, Brewers Beer Bar, The Barn, Korv United, JOS, Vallgatan 12, Taverna avernaFee Fi Fo Fum och Butchers market. 

Idén till Foodora är tysk från början, men idag finns företaget i tjugo städer, fördelade över tolv länder.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Annons

Krogrecensioner

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Mellanrummet

Titta för all del in på ett glas bubbel om du vill sitta ner en stund i en lugn miljö. Men är du hungrig gör du bäst i att promenera vidare.

Krogrecension: Project

I den lilla lokalen på Södra Vägen trängs grannarna på den nyöppnade krogen. Här serveras vällagade smårätter men tyvärr är det inte så mycket mer än så.

Krogrecension: Antibarbarus

Trots ett kreativt namn känns Antibarbarus som de flesta andra restauranger med samma inriktning – streetfoodinspirerad mat och öl från något mikrobryggeri.

Studio HPKSM

Lokalen är snudd på fantastisk, medan servicen är, om än otroligt trevlig, ganska så opåläst. Och gör inte ens några försök att dölja det.

Senaste krogrecensionerna i Göteborg

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!