The Midnight Gospel

Jimmy Håkansson 11:43 30 Apr 2020

I Netflix senaste animerade serie bildsätter Äventyrsdags skapare trippiga podcastintervjuer.

The Midnight Gospel är Netflix överlägset mest flippade animerade serie hittills. Här har Äventyrsdags skapare Pendleton Ward och podcastern/komikern Duncan Trussell slagit sina sjuka påsar ihop för att skapa ett slags psykedeliskt backdrop till ljudklipp tagna från Trussells intervjupod The Duncan Trussell Family Hour.

I The Midnight Gospel besöker Duncan Trussells animerade alias, Clancy, fantastiska datorsimulerade världar genom sin vulvaformade universumsimulator. Där träffar han weird ass karaktärer som han sedan intervjuar till sin spacecast och – poff! – så klipper de in utdraget från Trussells intervjupod. Fiskpiraten på kattskeppet är i själva verket Damien Echols, känd för att ha tillbringat 18 år som oskyldigt dödsdömd, och den drogliberale zombiepresidenten är egentligen kändisrehabdoktorn Drew Pinsky.

Samtidigt som de animerade världarna och intervjuerna kan vara intressanta var för sig är det sällan som de tycks ha något med varandra att göra. Det blir som att lyssna på Trussells podcast medan man tittar på Äventyrsdags mjutat på teven. Trippigt och apart, snarare än sammanhängande.

TV-kanal: 
Stad: 
Genre: 
Skådespelare: 
Regi: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler tv-recensioner