Yves Jarvis - The Same But By Different Means

Sophie Winberg 00:00 7 Mar 2019

I vår Marie Kondo-nerskalade samtid har jag vant mig vid att det är EP’s och korta plattor som dimper ner i inkorgen. Undantaget ett evighetslångt mixtape från Drake var det länge sedan jag fick 22 spår att bita i.

Den Montreal-baserade musikern Jean-Sebastian Audet har tidigare släppt musik under namnet Un Blonde, men sadlade inför detta släpp om och använder nu hans faktiska mellannamn och hans mammas efternamn - och han verkar inte alls intresserad av den rådande trenden.

Han verkar inte brydd om den enskilda låten eller dess eventuella hitpotential. Det är istället en känsla han vill förmedla, kanske ett sinnestillstånd, och det tycker han uppenbarligen att han gör bäst över ett längre verk. Jag håller med, och blir mycket förförd av musiken som låter inspelad av en fridsam kult i Laurel Canyon. Jag ser fram emot att välkomna värmen till ljudet av denna platta.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Young Thug – So Much Fun

So Much Fun är Young Thugs första riktiga studioalbum, vilket kan vara något förvirrande. Med 18 mixtapes, ett samlingsalbum, tre EPs och en ofantlig mängd singlar i ryggen så är frånvaron av ett ordentligt album snarare ett tecken på att formatet tidigare har varit ointressant för Thugger. Om det är något han kan så är det att gå sin egen väg. Young Thugs avantgardistiska stil har legat som en grogrund för andra udda stjärnor som Gunna, Lil Baby och Lil Keed.