Yukon Blonde - Vindicator

Tina Rosenfink 00:00 17 Nov 2020

Med sorlande synthar, groovy bas, lättsamma beats, och gitarrplink som pågår diskret i bakgrunden är Yukon Blondes skiva 100% feelgood. Vindicator är en sömlös skiva som är  fylld med musik som får dig att le och försiktigt gunga med i takt till låtarna. 

Men den här typen av lättsam pop har lätt att falla i facket “kafémusik”. Det är opersonligt, intetsägande och utmärkt att ha i bakgrunden när en barista skummar mjölk eller du sipprar på en rykande god kopp. 

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Sara Wohlin Zerpe – Gör det nu

Jag blir alltid patriotisk när det kommer till norrländsk pop. Vare sig det är Säkert, Katohjärta Honungsvägen eller Duschpalatset. Ber om ursäkt för min Umeå–centrism, finns så mycket mer också! Till exempel norrbottniska Sara Wohlin Zerpe som nu EP-debuterar med Gör det nu. Det är en fin samling med svensk indiepop som alla som gillar det Annika Norlin gör bör lyssna på.

Dropkick Murphys - Turn Up That Dial

Den irländska folkmusiken får mig att bara vilja vråla rakt ut i luften. Dropkick Murphys har än en gång skapat ett själsligt krig inom mig. Precis som att aprilvädret skiftar, mellan regn och sol, väcker deras musik liv i helt skilda känslor som slåss med varandra.