Warkings - Revenge

Christoffer Bertzell 00:00 30 Jul 2020

Vad får du med en viking på bas, en spartan på trummor, korsriddare på gitarr och en Skalle-Per på sång? Du får tyska Warkings! Jag tror inte någon blir chockad över faktumet att detta gäng spelar power metal och lajvar i billiga utstyrslar mot en green screen i videor som om de gjorde reklam för ett mediokert spel.

Det är mycket dubbeltramp, pompösa sångarrangemang och tuggande gitarrer. Det låter en hel del som tidiga HammerFall och GammaRay, fast utan finess. Warkings är så övertydligt nischat att det blir utarmat, fjantigt och dåligt.

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

James Dean Bradfield - Even in Exile

Manic Street Preachers-frontmannen James Dean Bradfield är aktuell med en soloskiva som är politiskt laddad i sin stillsamhet. Even in Exile är till stor del inspirerad av den chilenska sångaren och politiska aktivisten Victor Jara, vars liv fick ett mycket tragiskt slut 1973 i samband med militärkuppen i Chile.

Whitney - Candid

Hyllade duon Whitney släpper coveralbumet Candid mitt i den blåsiga sommaren. Det är en samling med tio låtar från bland andra Kelela, David Byrne, John Denver och The Roches. Att släppa coverskiva, eller covers generellt, är ett så fint sätt att ge lite nytt liv åt äldre verk. Eller äldre behöver de nödvändigtvis inte vara, det räcker nog bara med att tycka om låtarna.