Urban Cone - 10-18

Sophie Winberg 00:00 22 Oct 2018

Urban Cone meddelade i och med detta skivsläpp att de slutar göra musik tillsammans. En spelning på Debaser i december blir den sista någonsin för bandet som släppt musik tillsammans sedan 2010. 

Krasst tänker jag att det måste varit någonstans mitt uppe i arbetet med låten IKEA, kanske när någon satte penna till papper och skrev ”Road trip to Ikea - we can sleep in the store - getting drunk on tequila - making love on the floor” som de alla gemensamt tittade på varandra och frågade sig ”Vad fan håller vi på med? Vi måste nog lägga av?”

Skivbolag: 
Artist: 
1 Visa kommentarer (1)

Fler musikrecensioner

Dani M - Pusher II

En av Uppsalas främsta MCs är tillbaka för att följa upp förra årets album Pusher med Pusher II. Grammisvinnaren Simon Superti står för produktionerna på ett album som pendlar kvalitetsmässigt. 

Madonna - Madame X

Madonnas påverkan på modern pop bör inte underskattas. Jag blastar lika gärna Like A Prayer på högsta volym i bilen som vem som helst, 30 år efter att låten först släpptes. Men det finns också något så ängsligt med hennes person, som snarare styrt bilden jag har av artisten.