Tiny Ruins - Olympic Girls

Tina Rosenfink 00:00 31 Jan 2019

Välkommen till recensionen av Tiny Ruins Olympic Girls, en skiva som kommer göra dig mjuk som en kaninmage på insidan och varm i hjärtat som en snäcka på stranden. Ibland får ju skivor mig att känna saker. För det mesta är det en ångest över bröstkorgen för att musiken är så fruktansvärd. Så när jag blir glad av en skiva, då känns det som att gå på världens bästa sommarkollo, att skratta så det gör ont och äta mat som jag 100% gillar. Det är tryggt, mysigt och roligt, och jag undrar - var har ni varit hela mitt liv.

Men istället för att minnas det negativa kan vi nu pusta ut. I en tid där arenarock och EDM regerar, finns det ny musik som låter lite som Karen O (mått på att det är bra, ungefär som mästerligt). Olympic Girls är stillsam, vacker, unik och så otroligt bra.  

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Ladytron – Ladytron

Det har gått åtta år sedan Ladytron släppte sin senaste skiva, men det är ännu längre sedan de kändes relevanta och intressanta. De hade några bra år i början av 2000-talet, med album som 604 och Light & Magic, men därefter har de successivt skalat av syntlagren och istället rört sig mot softrocken och shoegazen. Det är möjligt att de med den här självbetitlade skivan vill markera något slags omstart eller nystart, men jag hoppas att Ladytron bara är peaken på en ganska tråkig fas och att de framöver kommer att ägna sig åt det digitala igen.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!