The Go! Team - Semicircle

Sophie Winberg 00:00 15 Jan 2018

The Go! Team består av något så unikt som ett gäng extremt peppiga britter, och som melankolisk skandinav är det mycket begärt att jag ska hålla energin uppe länge nog för att ta mig igenom en hel platta av marschmusik, dundrande trummor och storband. Även om musiken är trevlig, trallvänlig och härlig.

Med sin tidsenliga gympasalsbild i Sgt.Pepper-anda och sina I'm From Barcelona-vibbar är plattan som gjord för Friskis-pass och reklamer där millennials startar företag eller dricker sockerfri läsk. Men för mig, som inte är en speciellt pigg eller ens överdrivet glad, är det väldigt mycket energisk positivitet på en och samma gång.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Here Be Wolves — Here Be Wolves

När Karla-Therese Kjellvander bildar duo med den nya bekantskapen Mikael Peterson finns inte tillstymmelse till kompromiss vare i texter eller i musikaliskt engagemang. Hon må vara uttalat icketroende medan han är djupt religiös, men att han vill använda sin musik till att besjunga sin tro på och kärlek till Jesus är inte så udda i den sortens stilla välskrivna americana som är deras gemensamma musikaliska uttryck.