The Go! Team - Semicircle

Sophie Winberg 00:00 15 Jan 2018

The Go! Team består av något så unikt som ett gäng extremt peppiga britter, och som melankolisk skandinav är det mycket begärt att jag ska hålla energin uppe länge nog för att ta mig igenom en hel platta av marschmusik, dundrande trummor och storband. Även om musiken är trevlig, trallvänlig och härlig.

Med sin tidsenliga gympasalsbild i Sgt.Pepper-anda och sina I'm From Barcelona-vibbar är plattan som gjord för Friskis-pass och reklamer där millennials startar företag eller dricker sockerfri läsk. Men för mig, som inte är en speciellt pigg eller ens överdrivet glad, är det väldigt mycket energisk positivitet på en och samma gång.

Skivbolag: 
Artist: 

Fler musikrecensioner

Alanis Morissette - Such Pretty Forks in the Road

Such Pretty Forks In The Road är en grundlig genomgång av Alanis Morissette sinnestillstånd, där hon pratar om obekväma ämnen som psykisk ohälsa, missbruk och sexuellt våld. Men i samband med hennes mjuka framtoning är inte musiken avskräckande utan grundar sig ur ett tryggt perspektiv. Morissette är som en tröstande jourtjej som vet precis vad hon ska säga för att trösta och stärka. Det är berörande och mysigt i allt sitt mörker. 

The Psychedelic Furs — Made of Rain

Ända sedan de första gången hörde Scary Monsters (and Super Creeps) 1980 har The Psychedelic Furs konsekvent bockat av alla de rätta rutorna, och även om det gått tre decennier sedan sist tänker de inte avvika från det på sitt första album sedan återföreningen år 2000. Här finns alltså fullt av