The Chemical Brothers - Born in the Echoes

Christoffer Reichenberg 00:00 14 Jul 2015

Fem år har det tagit för Chemical Brothers att göra Born in the Echoes, och det är inget hafsverk eller dåligt album som de rutinerade britterna presenterar lagom till sommaren. Det är välproducerat, röjigt och maxat, och fullt med influenser som det alltid varit. Den stora skillnaden mot tidigare är att Born in the Echoes helt består av mellanspår, utan någon låt med hitpotential. Det blir väldigt, väldigt långtråkigt.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The School Book Depository - Bob and the Pitchfork Mob

The School Book Depository är namnet på det imaginära läromedelsförlag där låtskrivaren Fredrik Solfors släpper sina egna inspelningar. Idéen med musikprojektet var total frihet i skapandet och kreativiteten, att släppa musik så fort den är klar och inte vrida/vända/våndas över minsta lilla slinga. Frisläppt och enkelt, utan filter blev resultatet storslaget.

Prince — Originals

Förra året fick vi Prince studioinspelning av Nothing Compares 2 U på singel, och den var så mäktig och fantastisk att vi bokstavligen ramlade omkull, varenda en av oss. I samband med det antyddes att det fanns mycket mer av samma karaktär i Prince vita (eller snarare lila) arkiv, och nu är det dags att ta del av ytterligare 14 låtar som Prince skrev och gav till andra artister att spela.