Tenacious D – Post-Apocalypto

Christoffer Bertzell 00:00 6 Nov 2018

Den amerikanska duon är svår att inte tycka om med sin barnsliga uppblick och pubertala humor som gör dem till musikvärldens motsvarighet till en busig liten unge. Charmigt och roligt, dock inte något som garanterar kvalité, och något som kan vara kul en stund men snabbt blir irriterande. Detta ”album” är sannerligen inte något att lyssna på i en musikalisk bemärkelse. Som en fnissig engångsartikel eller radioteater, visst, men förvänta dig inte något låtmaterial. Det är lite synd med tanke på Jack Black och Kyle Gass uppenbara musikalitet, vissa spår bär väldigt snygga melodier, men det blir aldrig riktigt lika kul eller katchigt som hos konkurrenterna Steel Panther.  

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Henok Achido – Bror utan sol (bland rök och stearin)

Henok Achido har rört sig i kulisserna på den svenska hiphopscenen länge. De flesta har förmodligen hört hans rader från Fattarus klassiska låt Mina hundar från början av 00-talet. Bror utan sol (bland rök och stearin) är en ärlig och självrannsakande comeback. Henok Achido är uppriktig genom varje låt oavsett vilket tema den har. 

Dani M - Pusher II

En av Uppsalas främsta MCs är tillbaka för att följa upp förra årets album Pusher med Pusher II. Grammisvinnaren Simon Superti står för produktionerna på ett album som pendlar kvalitetsmässigt.