Temples - Hot Motion

Tina Rosenfink 00:00 26 Sep 2019

Jag kan verkligen uppskatta paisleymönster på skjortor, eyeliner på killar och rufsiga lockar, men Temples nya skiva är tyvärr svag och inte lika spännande som looken. Till skillnad från bandets debutsingel Shelter Song från 2012 saknas den där sprudlande entusiasmen över att få göra musik. Antagligen har mycket har hänt sedan starten, särskilt i form av avhopp och bråk.

Titelspåret Hot Motion är tonsättande för skivan och i sitt 60-tals gung låter många låtar som svaga covers på klassiska rocklåtar. Att låta som ett coverband är nog inte så kul att höra, så jag väljer att runda av min recension här och gå vidare med livet. 

Skivbolag: 
Artist: 

Fler musikrecensioner

Maple & Rye - For Everything

For Everything är en långsam skiva som drar inspiration från Australien, en geografisk plats som sällan uppmärksammas inom de genrer som jag rör mig bland. I min värld tycks endast Londons mörka tvärgator och södra USAs motorvägar existera. Men Maple & Rye menar att deras verk är lika omväxlande som det australiensiska landskapet - urban stadsmiljö möter öken, möter regnskog möter berg.