Temples - Hot Motion

Tina Rosenfink 00:00 26 Sep 2019

Jag kan verkligen uppskatta paisleymönster på skjortor, eyeliner på killar och rufsiga lockar, men Temples nya skiva är tyvärr svag och inte lika spännande som looken. Till skillnad från bandets debutsingel Shelter Song från 2012 saknas den där sprudlande entusiasmen över att få göra musik. Antagligen har mycket har hänt sedan starten, särskilt i form av avhopp och bråk.

Titelspåret Hot Motion är tonsättande för skivan och i sitt 60-tals gung låter många låtar som svaga covers på klassiska rocklåtar. Att låta som ett coverband är nog inte så kul att höra, så jag väljer att runda av min recension här och gå vidare med livet. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Allah-Las - Lahs

Det som definierar Allah-Las är solkyssta kinder och skateboards längst med strandpromenaden. Med influenser av Beach Boys och Black Lips har de skapat en sval sommarskiva. Men här kommer en unpopular opinion: sommaren är överskattad. Jag tycker det är uttjatat att Allah-Las efter 11 år som band fortfarande gör samma typ av musik. Det är mellow surfindie som utmärkte sig när bandet kom, nu är vi redo att få höra något nytt. Tyvärr står Allah-Las på samma ställe och trampar med sina Vans*.

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!