Sean Nicholas Savage – Life is Crazy

Sara Berg 00:00 12 Oct 2020

På Life is Crazy har kanadensiska smörsångaren Sean Nicholas Savage slopat trummor och bas, för att istället fokusera helt på piano och falsett. Och som genom ett trollslag har hans souliga r'n'b förvandlats till symfoniska powerballader med nostalgiska inslag.

Nothing as it Seems är en modern version av Glenn Medeiros 80-talspärla Nothing's Gonna Change My Love for You medan både A Moment och Save My Life har drag av Ten Sharps innerliga You. Skivan är lika filmisk som hjärtskärande och de avskalade arrangemangen får låtarna att kännas varma, närvarande, ombonade och lätt högtidliga. Det här kommer att bli min julskiva i år.

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Girlhood - Girlhood

Ryktet säger att Christian Pinchbeck och Tessa Cavanna, som tillsammans utgör musikduon Girlhood, spelar in, skriver och producerar sin musik på en kanalbåt förtöjd vid Notting Hill i London. Pinchbeck har sedan länge ägnat sig åt musikskapande på sin kanalbåt och en dag i sorlet av förbigående utmärkte sig en röst extra mycket. Sjungandes och strosandes hade Tessa Cavanna fångat Christian Pinchbeck uppmärksamhet, och på den vägen är det.