Scorpions - Born to Touch Your Feelings

Christoffer Bertzell 00:04 7 Dec 2017

För att vara ett hårdrocksband som nått legendarisk status är nog Scorpions kanske det band som paketerat om sina ballader flest gånger. Detta släpp av gamla ballader känns mer som ett sätt för dem att förlänga möjligheterna att fortsätta turnera. Av de äldre verken är det inga originalsläpp utan versioner som har spelats in igen under karriären eller som har genomgått en remaster. Även om det är fantastiska låtar som tåls att höras om igen så är presentationen föga upphetsande. Det är snålt med endast två nyinspelningar och två sömniga nya spår. Äldre fans kanske finner det intressant på sin höjd, men lär snabbt slänga på de äldre versionerna igen.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Kiran Leonard - Western Culture

Western Culture är den 23 åriga Kiran Leonards 17:de (!) album. Han släppte sitt första skiva utan ett skivbolag 2009, dvs. när han var 14 år (!). Och hans stora debut Bowler Hat Soup kom 2012, en skiva där han spelar 20 (!) olika instrument. Det är galet. Och svindlande. Jag måste samla mig lite. 

Peter Bjorn and John - Darker Days

När Peter Bjorn and John återvänder till sina rötter och ger varandra fritt utrymme på ett album när låtskapandet skett individuellt och fördelats jämlikt mellan medlemmarna blir resultatet naturligtvis spretigt.