Scorpions - Born to Touch Your Feelings

Christoffer Bertzell 00:04 7 Dec 2017

För att vara ett hårdrocksband som nått legendarisk status är nog Scorpions kanske det band som paketerat om sina ballader flest gånger. Detta släpp av gamla ballader känns mer som ett sätt för dem att förlänga möjligheterna att fortsätta turnera. Av de äldre verken är det inga originalsläpp utan versioner som har spelats in igen under karriären eller som har genomgått en remaster. Även om det är fantastiska låtar som tåls att höras om igen så är presentationen föga upphetsande. Det är snålt med endast två nyinspelningar och två sömniga nya spår. Äldre fans kanske finner det intressant på sin höjd, men lär snabbt slänga på de äldre versionerna igen.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The Rock*A*Teens - Sixth House

Du är förlåten för att aldrig ha hört talas om The Rock*A*Teens, de var som bäst måttligt framgångsrika på den lokala Atlanta-scenen innan de la ned verksamheten för 16 år sedan. Men när de nu är tillbaka med intensiv och rejäl skramlig garagerock och med en frontfigur i Chris Lopez med febrig intensitet, kraftfull pondus och en rejäl dos självironisk humor finns det ändå anledning att låna dem ett öra. Särskilt Lady Macbeth oroar och övertygar.

Dirty Projectors - Lamp Lit Prose

Den sortens hipsterness som Dirty Projectors med sin distinkta Brooklynindie full av modern och dansbar elektronik för några år sedan var självaste sinnebilden av brukar ha kort hållbarhet. Men som få samtida band har Dave Longstreth upprätthållit en sådan status över åren, och när han nu återvänder med finns alla förutsättningar för en fortsättning på det.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!