Say Lou Lou - Lucid Dreaming

Christoffer Reichenberg 00:00 26 Feb 2015

Redan från första singel Maybe You har Say Lou Lou haft sitt tydliga estetiska helhetsuttryck. Kanske är det just det som gör att Say Lou Lou till skillnad från många andra får sin retrodoftande electro op att kännas relevant och spännande. Den snygga 24-karatsproduktionen är som en glänsande ram för albumet, och i detalj och helhet är deras impressionistiska popmusik oerhört estetiskt tilltalande. Att lyssna på Lucid Dreaming ger samma känsla som första gången du ser havet på en solsemester.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The Rock*A*Teens - Sixth House

Du är förlåten för att aldrig ha hört talas om The Rock*A*Teens, de var som bäst måttligt framgångsrika på den lokala Atlanta-scenen innan de la ned verksamheten för 16 år sedan. Men när de nu är tillbaka med intensiv och rejäl skramlig garagerock och med en frontfigur i Chris Lopez med febrig intensitet, kraftfull pondus och en rejäl dos självironisk humor finns det ändå anledning att låna dem ett öra. Särskilt Lady Macbeth oroar och övertygar.

Dirty Projectors - Lamp Lit Prose

Den sortens hipsterness som Dirty Projectors med sin distinkta Brooklynindie full av modern och dansbar elektronik för några år sedan var självaste sinnebilden av brukar ha kort hållbarhet. Men som få samtida band har Dave Longstreth upprätthållit en sådan status över åren, och när han nu återvänder med finns alla förutsättningar för en fortsättning på det.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!