Sarasara – Orgone

Sara Berg 00:00 7 Jul 2019

Efter sin debut-EP sajnades franska Sarah Filleur till Björks skivbolag. Efter sin debutskiva Amor Fati utnämndes hon till en av femtio ”rising stars” av The Guardian och nu kommer uppföljaren Orgone. Om man på förra skivan kunde höra spår av den techno hon förr brukade spela som dj, är den nu i princip bortsorterad. Detta är istället ganska snäll radiopop, med inspiration av fransk rap, r'nb och souliga ballader. Det är dessutom betydligt mer sång, på omväxlande franska och engelska, där parallellerna närmast kan dras till Aaliyah och Destiny's Child i indietappning. Det är egentligen bara Tinkertoy som har lite edge, med sitt släpiga och opolerade sound. I övrigt är det för putsat och intetsägande.

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Diesel Park West — Let It Melt

Man stöter ihop med en kär gammal vän, en av de där som var bland de viktigaste men som helt försvunnit från radarn. ”Nämen! Det är ju du!” Och mot logikens alla lagar har båda tid för en fika eller en öl, just där och då! Så fantastiskt kul!

Alex Cameron — Miami Memory

Intelligens. I en tid när det offentliga samtalet styrs av utstuderat dumma twitterstormar i syfte att devalvera både sanning och logik är det nästan överväldigande att stöta ihop med någon som är lugn, resonabel och intelligent, och som inte bara är beredd att stå för alla de egenskaperna utan som dessutom samtidigt är underhållande sällskap. Någon som Alex Cameron.