Sarah Mary Chadwick - Please Daddy

Tina Rosenfink 00:00 26 Jan 2020

Please Daddy är uppföljaren till the Queen Who Stole the Sky som Sarah Mary Chadwick släppte för nio månader sedan. Det allra första spåret heter When Will Death Come och i den allra första versen medger Chadwick att ingenting har blivit bättre sedan vi sist hördes. Hon är tillbaka i exakt samma elände. Please Daddy är ännu en redogörelse av den enorm känslomässiga smärta som präglat hela hennes musikkarriär.

Den australiensiska sångerskan förklär dock smärtan med falska löften. Vid första anblick, eller första lyssning snarare, går det inte att upptäcka misären så lätt. Sarah Mary Chadwick har inspirerats av romantikern Elvis Presley, minimalistisk pianospel och vackra stråkar. Den här skivan är en färgklick i Chadwicks gråa tillvaro. Det berör och det väcker känslor, men musiken är dessvärre något repetitiv och förutsägbar vid det här laget. Är det tråkigt att vilja höra Sarah Mary Chadwick lite lyckligare?

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Tennis - Swimmer

Lagom till Alla hjärtans dag släpper Tennis sin mest romantiska platta hittills. Duon består av paret Alaina Moore och Patrick Riley, och tillsammans gör de moderna kärleksballader. Inspirationen är hämtad från amerikansk 70-tals rock och vår tidstypiska indiepop.