Peluché - Unforgettable

Armani Maleh 00:00 7 Oct 2018

Unforgettable gör Peluché det de gör bäst. Trion jammar sig igenom 10 spår omgivna av jazziga trummor och latinflörtande gitarrslingor. Det organiserade kaoset tar sin rättmätiga plats här för musiken kommer från alla håll. Det påminner mig om när jag var yngre och spelade bas i en jazzensemble på kulturskolan. Inte för att vi var i närheten av färdighet som Peluché så är det lite samma koncept. Ibland var de grundläggande takterna så bekväma att man lätt zonade ut, innan man återfår fokuset igen för att saxofonisten till vänster om en råkar lägga en sjuk improvisation. Lite så är det att lyssna på Unforgettable, där titelspåret och låten Keep Making Me Happy är de där guldklimparna som får en att fokusera igen.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Ros – Peaches N Cream

Väntan på Ros debutalbum har varit lång, men är definitivt värd det. Tillsammans med producenten Von Haartman har de lyckats skulptera fram ett helt nyskapande sound.

Den bubblande trapen är byggd med precision och det borde vara alla nya artisters dröm att hitta ett så unikt sound redan vid första albumet. Det tio spår långa albumet präglas av kärlek, målmedvetenhet och självrespekt, i en genial kombination med hennes ärliga och enkla språk.