Molly Sandén - Det bästa kanske inte hänt än

Sophie Winberg 08:16 5 Jun 2019

Det låter ju fruktansvärt taskigt att säga att man blir överraskad över hur bra något är, men ofta när jag hör Molly Sandéns material blir jag ändå förvånad över hur väl arbetad och innerlig popmusik hon släpper. Molly är ett äkta proffs, sjunger avslappnat med stark stämma och spelar vant på soulpop-tangenterna.

Musiken spelar andrafiol till sången och texterna, som är plattans riktiga stjärna. Texten till Var det då? är till exempel helt hjärtekrossande.

Vad vi har framför oss är en kort, innerlig breakup-platta. En väl formulerad reflektion över ett förhållande som tagit slut och tankarna som fyller en genom det känslomässiga bearbetandet.

Skivbolag: 
Artist: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Need for Speed - Split Vision

Under 2018 gick det inte en vecka utan att ett 80-talsdoftande svenskt släpp skulle recenseras. Hela mitt liv var tonsatt av synthar, trummaskiner och nostalgi för en tid jag inte själv har upplevt, och jag blev rätt mätt. 

Need for Speed är precis det - en svensk duo som hämtar sitt sound från 1980-talet. Men min första tveksamhet smälter ganska snart bort. Martin och Felix har en friare tolkning av soundet och riktigt starka melodier, och det är jag svag för.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!