Molly Sandén - Det bästa kanske inte hänt än

Sophie Winberg 08:16 5 Jun 2019

Det låter ju fruktansvärt taskigt att säga att man blir överraskad över hur bra något är, men ofta när jag hör Molly Sandéns material blir jag ändå förvånad över hur väl arbetad och innerlig popmusik hon släpper. Molly är ett äkta proffs, sjunger avslappnat med stark stämma och spelar vant på soulpop-tangenterna.

Musiken spelar andrafiol till sången och texterna, som är plattans riktiga stjärna. Texten till Var det då? är till exempel helt hjärtekrossande.

Vad vi har framför oss är en kort, innerlig breakup-platta. En väl formulerad reflektion över ett förhållande som tagit slut och tankarna som fyller en genom det känslomässiga bearbetandet.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Young Thug – So Much Fun

So Much Fun är Young Thugs första riktiga studioalbum, vilket kan vara något förvirrande. Med 18 mixtapes, ett samlingsalbum, tre EPs och en ofantlig mängd singlar i ryggen så är frånvaron av ett ordentligt album snarare ett tecken på att formatet tidigare har varit ointressant för Thugger. Om det är något han kan så är det att gå sin egen väg. Young Thugs avantgardistiska stil har legat som en grogrund för andra udda stjärnor som Gunna, Lil Baby och Lil Keed.

A$ap Ferg – Floor Seats

Det har gått två år sen A$ap Ferg släppte Still Striving och när han nu återigen gör entré så är det med pondus. Hans distinkta flow tar ingen paus på Floor Seats som är en nästintill militant samling spår som dryper av energi. Det är dock i pauserna från de moderna och intensiva produktionerna som han verkligen kommer till rätta.