Migos - Culture II

Armani Maleh 00:00 2 Feb 2018

Succén var ett faktum för Georgia-trion Migos under 2017. Albumet Culture gav gruppen ett globalt erkännande, och deras monsterhit Bad and Boujee hördes var man än gick - på klubben, på gymmet och i butiker. De gjorde trap-genren till en kultur och bidrog till den stora hiphopvågen som influerat popmusiken på sistone.

Culture II är Migos tredje fullängdare, bestående av hela 24(!) spår där mikrofonen flitigt passas runt bland medlemmarna Quavo, Offset och Takeoff. I den jättelånga gästlistan hittar vi VIP-namn som Gucci Mane, 2 Chainz och Drake. Den sistnämnda gästar låten Talk It Walk It, en rytmisk men ganska bekväm låt. Det är på snudd till att det blir för bekvämt, vilken är en känsla som beskriver skivan ganska bra.

Det finns mycket guld i Culture II, men du får vaska länge bland stenarna för att se nåt som skimrar. Migos har fortsatt på ett vinnande koncept, ett koncept som tyvärr börjar kännas utslitet. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Jack White - Boarding House Reach

Att skapa sin egen låda innebär att inte behöva lyssna på den som vill sätta etiketter på dig, förklarar Jack White i Ice Station Zebra, och så blandar han funk, rap (jo, verkligen!) och subtil dov elektronisk rytm med akustiskt jazzpiano till en fullständigt egen groovelåda. På sitt tredje soloalbum är nämligen Jack White redo att utmana var och en som tror sig ha fått grepp om honom och hans musik.