Migos - Culture II

Armani Maleh 00:00 2 Feb 2018

Succén var ett faktum för Georgia-trion Migos under 2017. Albumet Culture gav gruppen ett globalt erkännande, och deras monsterhit Bad and Boujee hördes var man än gick - på klubben, på gymmet och i butiker. De gjorde trap-genren till en kultur och bidrog till den stora hiphopvågen som influerat popmusiken på sistone.

Culture II är Migos tredje fullängdare, bestående av hela 24(!) spår där mikrofonen flitigt passas runt bland medlemmarna Quavo, Offset och Takeoff. I den jättelånga gästlistan hittar vi VIP-namn som Gucci Mane, 2 Chainz och Drake. Den sistnämnda gästar låten Talk It Walk It, en rytmisk men ganska bekväm låt. Det är på snudd till att det blir för bekvämt, vilken är en känsla som beskriver skivan ganska bra.

Det finns mycket guld i Culture II, men du får vaska länge bland stenarna för att se nåt som skimrar. Migos har fortsatt på ett vinnande koncept, ett koncept som tyvärr börjar kännas utslitet. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Kassia Klein - Death To All Things Pop

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.

David Guetta - 7

David Guettas sjunde album skvallrar om en artist som tappat självförtroendet. Det är kvantitet före kvalitet, och istället för tryggheten i en medveten hitmakares säkra hand finns här en känsla av osäkerhet, och att ”om jag fyller plattan med alla utkast jag har måste jag väll ha åtminstone nån hit här?”