Maxo Kream - Punken

Armani Maleh 00:00 9 Feb 2018

Efter flera hyllade mixtapes och Lil Uzi Vert-samarbetet Mars presenterar Maxo Kream äntligen sig själv. På debutalbumet Punken levererar rapparen från Houston ärlig och vass lyrik över avskalade och välproducerade beats. Albumet är skrivet som en självbiografi där rapparen berättar om allt från sin uppväxt till brottet som ledde till ett fängelsestraff. Capeesh (feat. Trippie Redd) har många dimensioner där ljudbilden är djup och rappen är fläckfri toppad med Trippie Redds sång som strössel. Maxo Kreams flow är svårt att stoppa, och ännu svårare att toppa. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Kassia Klein - Death To All Things Pop

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.

David Guetta - 7

David Guettas sjunde album skvallrar om en artist som tappat självförtroendet. Det är kvantitet före kvalitet, och istället för tryggheten i en medveten hitmakares säkra hand finns här en känsla av osäkerhet, och att ”om jag fyller plattan med alla utkast jag har måste jag väll ha åtminstone nån hit här?”