Maxo Kream - Punken

Armani Maleh 00:00 9 Feb 2018

Efter flera hyllade mixtapes och Lil Uzi Vert-samarbetet Mars presenterar Maxo Kream äntligen sig själv. På debutalbumet Punken levererar rapparen från Houston ärlig och vass lyrik över avskalade och välproducerade beats. Albumet är skrivet som en självbiografi där rapparen berättar om allt från sin uppväxt till brottet som ledde till ett fängelsestraff. Capeesh (feat. Trippie Redd) har många dimensioner där ljudbilden är djup och rappen är fläckfri toppad med Trippie Redds sång som strössel. Maxo Kreams flow är svårt att stoppa, och ännu svårare att toppa. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Dagens julskiva — RuPaul

Under december åtar sig Nöjesguidens recensenter det otacksamma jobbet att välja julskivor åt omvärlden. Och se - någon mandel gömmer sig faktiskt i den gröten.

Chemtrails - Cuckoo Spit EP

När jag bodde i USA (japp, här kommer det igen..!) så hörde jag bandet Julia Brown (inte att förväxlas med artisten med samma namn) för första gången. Det var min soon to be-pojkvän som skickade låten Library till mig och jag tänkte: ingenting i världshistorien kommer någonsin slå det här. Det är svårt att förklara varför, och jag är ganska säker på att ca ingen annan känner så för dem.