Lilla Namo - Beep Beep

Armani Maleh 11:28 8 Jun 2018

Efter att ha doppat tårna i sång de senaste åren på singlarna Förlåt och Håll käften har Lilla Namo hittat tillbaka till rappen. EP:n Beep Beep skapades på imponerande en vecka(!), tillsammans med australienska producenten Swick, och är 5 spår av en uppgraderad Namo. Texterna är vid första lyssningen smidiga, slagkraftiga och effektiva. Lyssnar man en gång till tränger sig betydelsen av orden igenom och den politiska innebörden av dem är snyggt presenterad, på det geniala sättet som Lilla Namo behandlar med finess. Det är nutida och spot-on, som på romantiska Kom där en kärlekshistoria utspelar sig på ett New Black-event och senare på Södra Teatern. Ep:n saknar tacksamt det där överflödet som många hiphopsläpp har idag och ingenting på den känns onödigt, möjligtvis har vi den ynka veckan i studion att tacka för det. 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Kassia Klein - Death To All Things Pop

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.

David Guetta - 7

David Guettas sjunde album skvallrar om en artist som tappat självförtroendet. Det är kvantitet före kvalitet, och istället för tryggheten i en medveten hitmakares säkra hand finns här en känsla av osäkerhet, och att ”om jag fyller plattan med alla utkast jag har måste jag väll ha åtminstone nån hit här?”