Last Days Of April - 79

Holly Astera 00:25 30 Mar 2012

Karl Larsson fortsätter att hålla liv i sitt älskade Last Days Of April, fastän alla andra redan gett upp hoppet. Han må verka tuff, men efterföljaren till Gooey visar sig vara ytterligare en snoozefest. Gitarrbaserad americana-pop med en trygg och koncentrerad Karl Larsson som inte gärna tar ut svängarna är något man varsamt lägger åt sidan. 

Skivbolag: 
Artist: 

Fler musikrecensioner

James Dean Bradfield - Even in Exile

Manic Street Preachers-frontmannen James Dean Bradfield är aktuell med en soloskiva som är politiskt laddad i sin stillsamhet. Even in Exile är till stor del inspirerad av den chilenska sångaren och politiska aktivisten Victor Jara, vars liv fick ett mycket tragiskt slut 1973 i samband med militärkuppen i Chile.

Whitney - Candid

Hyllade duon Whitney släpper coveralbumet Candid mitt i den blåsiga sommaren. Det är en samling med tio låtar från bland andra Kelela, David Byrne, John Denver och The Roches. Att släppa coverskiva, eller covers generellt, är ett så fint sätt att ge lite nytt liv åt äldre verk. Eller äldre behöver de nödvändigtvis inte vara, det räcker nog bara med att tycka om låtarna.