Kylie - Golden

Sophie Winberg 00:00 8 Apr 2018

Jag förstår att jag inte ska analysera Kylie Minogues musik för djupt, och vi kan absolut behöva lite okomplicerad positivitet i våra liv, men i en värld där till och med Disneyfilmer har en hälsosam dos mörker känns den här plattan lite svår. 

Någonstans (kanske när de skrev spåret Raining Glitter?) passerades glatt och blev glättigt, och jag sätter en hunka på att väldigt få är sorglösa nog för att detta inte ska kännas lite malplacerat. 

Som ett glittrigt plåster på ett stort köttsår vet jag inte riktigt vad jag ska göra med Golden just nu. Spåren lämnar inget större intryck något av dem, och även om Kylie är en ikon är denna platta gissningsvis inte det fansen kommer vilja höra på hennes spelningar framöver. 

 

Skivbolag: 
Artist: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Maple & Rye - For Everything

For Everything är en långsam skiva som drar inspiration från Australien, en geografisk plats som sällan uppmärksammas inom de genrer som jag rör mig bland. I min värld tycks endast Londons mörka tvärgator och södra USAs motorvägar existera. Men Maple & Rye menar att deras verk är lika omväxlande som det australiensiska landskapet - urban stadsmiljö möter öken, möter regnskog möter berg.