Knivderby - Den första skörden

Tina Rosenfink 00:00 14 Jan 2019

Knivderby släpper sin sista skiva och det är inget dumt avslut på en lång karriär. Under snart tio års tid har bandet hunnit släppa nio album och totalt sjuttiotre låtar som lämnat ett stort avtryck på den svenska punkscenen. Så när jag fick höra att Den första skörden blir det sista projekt som bandet tar sig an tillsammans, så visste jag att det skulle vara ett stordådigt spektakel. Knivderby har producerat en rå, vass och punkig skiva som handlar om undergångsberättelser, romanser och fyllor, och såklart mycket mer. Skivans guldkorn är Tillbaks för att avsluta jobbet, den får mig att vilja hoppa mig svettig på deras sista spelning och fira av bandet.

Skivbolag: 
Artist: 

Fler musikrecensioner

Sarah Mary Chadwick - Please Daddy

Please Daddy är uppföljaren till the Queen Who Stole the Sky som Sarah Mary Chadwick släppte för nio månader sedan. Det allra första spåret heter When Will Death Come och i den allra första versen medger Chadwick att ingenting har blivit bättre sedan vi sist hördes.

Det Brinner - Bara öppna ögon kan se

2016 startade Matilda Sjöström från Steget ett simultant soloprojekt. Under namnet Det brinnersläpper hon vad hon själv kallar gråtdisco, ett fri genre som uppmuntrar till fuldans. Bara öppna ögon kan se är det andra albumsläppet under namnet.