Kim Cesarion - Bleed

Sophie Winberg 00:00 12 Oct 2018

Jag är inte emot pojkar som sjunger smöriga texter till mig över r&b. Tvärt om har ni att göra med någon som helt ogenerat älskar Ne-Yo här, sorry, not sorry, och Kim Cesarion är kanske det närmsta vi kommer till Ne-Yo i Sverige 2018. Samma förkärlek till huvudbonader, minus texterna om grovt sexberoende. 

Jag djupdyker i Cesarions instagram en stund och plötsligt är det 2001 igen; ✓ Kim har hatt+kostym, ✓ Kim skriver att han föredrar naturliga tjejer under en bild på en svinsnygg modell, ✓ Kim hashtaggar saker #expensive, ✓ Kim är fullt påklädd bredvid en tjej i underkläder. Kul!!! 

Kims nya EP består av fyra spår, tre redan släppta singlar och en ny. Den är stundtals riktigt bra, men vad man än tycker om radio-r&b ställs det ändå ganska höga krav på låtars hitpotential, och här lever inte riktigt dessa låtar upp till Cesarions tidigare. Äldre spår som I Love This Life, och hans megahit Undressed, har riktiga pang-refrenger som de nya släppen saknar. Det finns dock en hel del härliga stick, och, nu gissar jag bara, men antagligen riktigt go inövad koreografi när han kör live? Hoppas. 

 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Dani M - Pusher II

En av Uppsalas främsta MCs är tillbaka för att följa upp förra årets album Pusher med Pusher II. Grammisvinnaren Simon Superti står för produktionerna på ett album som pendlar kvalitetsmässigt. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!