Kim Cesarion - Bleed

Sophie Winberg 00:00 12 Oct 2018

Jag är inte emot pojkar som sjunger smöriga texter till mig över r&b. Tvärt om har ni att göra med någon som helt ogenerat älskar Ne-Yo här, sorry, not sorry, och Kim Cesarion är kanske det närmsta vi kommer till Ne-Yo i Sverige 2018. Samma förkärlek till huvudbonader, minus texterna om grovt sexberoende. 

Jag djupdyker i Cesarions instagram en stund och plötsligt är det 2001 igen; ✓ Kim har hatt+kostym, ✓ Kim skriver att han föredrar naturliga tjejer under en bild på en svinsnygg modell, ✓ Kim hashtaggar saker #expensive, ✓ Kim är fullt påklädd bredvid en tjej i underkläder. Kul!!! 

Kims nya EP består av fyra spår, tre redan släppta singlar och en ny. Den är stundtals riktigt bra, men vad man än tycker om radio-r&b ställs det ändå ganska höga krav på låtars hitpotential, och här lever inte riktigt dessa låtar upp till Cesarions tidigare. Äldre spår som I Love This Life, och hans megahit Undressed, har riktiga pang-refrenger som de nya släppen saknar. Det finns dock en hel del härliga stick, och, nu gissar jag bara, men antagligen riktigt go inövad koreografi när han kör live? Hoppas. 

 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Ladytron – Ladytron

Det har gått åtta år sedan Ladytron släppte sin senaste skiva, men det är ännu längre sedan de kändes relevanta och intressanta. De hade några bra år i början av 2000-talet, med album som 604 och Light & Magic, men därefter har de successivt skalat av syntlagren och istället rört sig mot softrocken och shoegazen. Det är möjligt att de med den här självbetitlade skivan vill markera något slags omstart eller nystart, men jag hoppas att Ladytron bara är peaken på en ganska tråkig fas och att de framöver kommer att ägna sig åt det digitala igen.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!