Kid Koala featuring Trixie Whitley - Music To Draw To: Io

Tina Rosenfink 00:00 22 Jan 2019

Music To Draw To: Io är den andra släppet i samarbetet mellan Eric San (Kid Koala) och Trixie Whitley. Tanken med det konstnärliga projektet mellan musikerna är att göra musik med utrymme för lyssnarens egna fantasier och idéer. Det är en fin tanke, musik att sitta och rita till, men de melodiösa spåren och tysta sången är snarare insomnande än inspirerande.

Kid Koalas skickliga kompositioner och erfarenhet som DJ bygger absolut upp en mysig atmosfär men blir snabbt alldeles för tråkigt. Jag lyssnar hellre på en spännande ljudbok och sjunker in i mitt pysslande än sätter på Music To Draw To: Io igen. Berätta gärna vad du tycker om att lyssna på när du pysslar, vettja!

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Ladytron – Ladytron

Det har gått åtta år sedan Ladytron släppte sin senaste skiva, men det är ännu längre sedan de kändes relevanta och intressanta. De hade några bra år i början av 2000-talet, med album som 604 och Light & Magic, men därefter har de successivt skalat av syntlagren och istället rört sig mot softrocken och shoegazen. Det är möjligt att de med den här självbetitlade skivan vill markera något slags omstart eller nystart, men jag hoppas att Ladytron bara är peaken på en ganska tråkig fas och att de framöver kommer att ägna sig åt det digitala igen.