Kassia Klein - Death To All Things Pop

Tina Rosenfink 00:00 20 Sep 2018

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.

Jag ska berätta en sak till för er. Gödicke och Vernby skrev skivan på distans, alltså utan fysiska träffar. Deras ord och tankar pendlade mellan Stockholm till Göteborg, medan de själva befann sig i olika städer. Är inte det tokigt, och alldeles underbart? Jag låtsas att de är brevvänner och skriver ner sina funderingar med slarvig handstil. Jag tänker att de hörs ibland på telefon under nätterna, och bara då vågar de berätta allt för varandra. De har en hemlig klubb och nu är alla välkomna att gå med. Jag står först i led.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

The Royal Concept - The Man Without Qualities

Stockholmsbaserade The Royal Concept startade 2010. De nådde snabbt stor publik via flera strategiska musikplaceringar i TV-spel och TV-serier, och med mantrat ”varför ändra ett vinnande koncept” i bakhuvudet är den nya plattan är full av spår med samma potential.