Jennifer Lopez - Love?

Nicholas Ringskog Ferrada-Noli 05:00 4 May 2011

Jag gillar Jennifer Lopez. Hon är inte världens tyngsta sångerska men hon är, som hon själv sjöng en gång, väldigt real. Hon har sedan första början balanserat mellan hittig R&B och chilensk grillfest-disco, och hon glömmer inte för en sekund att en stor del av hennes fans är hispanics (det gör inte skivbolagets säljkalkylerande PR-folk heller). Hon har inte kronisk identitetskris som Christina Aguilera – hon kör med guld, fruktdrinkar och beats som vill få även din moster skaka på rumpan, och hon trivs bra med det. Någon albumartist är J.Lo inte, men Love? är god bruksmusik. Bäst är StarGate-producerade I’m Into You.
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Young Thug – So Much Fun

So Much Fun är Young Thugs första riktiga studioalbum, vilket kan vara något förvirrande. Med 18 mixtapes, ett samlingsalbum, tre EPs och en ofantlig mängd singlar i ryggen så är frånvaron av ett ordentligt album snarare ett tecken på att formatet tidigare har varit ointressant för Thugger. Om det är något han kan så är det att gå sin egen väg. Young Thugs avantgardistiska stil har legat som en grogrund för andra udda stjärnor som Gunna, Lil Baby och Lil Keed.

A$ap Ferg – Floor Seats

Det har gått två år sen A$ap Ferg släppte Still Striving och när han nu återigen gör entré så är det med pondus. Hans distinkta flow tar ingen paus på Floor Seats som är en nästintill militant samling spår som dryper av energi. Det är dock i pauserna från de moderna och intensiva produktionerna som han verkligen kommer till rätta.