Janice - Fallin Up

Armani Maleh 00:00 1 Feb 2018

Janice dök först upp 2016 med singeln Don’t Need To och det har pratats varmt om henne sedan dess. Efter succén släppte hon ytterligare tre singlar som bevisade att de varma orden var välförtjänta. Nu är hon äntligen här med sin debutskiva Fallin Up, en stark introduktion av en av Sveriges mest spännande röster.

Fallin Up består av 13 spår som låter oss att lära känna stockholmaren på djupet. På Queen sjunger Janice om kärleken som en räddning, och refrängen ”Like I’m the queen/Queen of everything” är som gjord för allsång.

23-åringens röst är mäktig och naken på samma gång, och känslan är alltid där. Tyvärr hamnar detta i skymundan på de mer dragiga låtarna, det är i de lugnare och tyngre låtarna Answer och Picture som Janice storhet tränger igenom. Då är det ren magi.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Kassia Klein - Death To All Things Pop

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!