Ixnay on the Hombre

15:09 24 May 2000
Offspring är tillbaka på banan och intet, absolut intet är nytt under solen. Allsångsstänkare, taffligt riffande - skulle aldrig drömma omatt kalla det punk - och direkt pinsamma försök till imitation av JelloBiafras säregna stämma. Jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att de som köpte bandets förra platta nöjer sig med den. Vad det gäller nytillkomnaköpare är jag däremot bergsäker: gick man inte på skiten första vändan görman det absolut inte när den kommer i repris.
Skivbolag: 
Artist: 

Fler musikrecensioner

Small Black – Cheap Dreams

Brooklynbandet Small Black är aktuella med skivan Cheap Dreams. Det är dramatisk syntpop som hela tiden låter känslorna vara i fokus. Har du hört M83s låt Midnight City (du borde verkligen ha hört den) så förstår du vilka känslor som är i omlopp på albumet, även om de är något mer nedtonade här. Förvänta dig något rejält melankoliskt bland alla 80-talssyntar och vackra sångmelodier. 

Saga Back - All Is Not Well In Heaven

Tydligen pluggar Saga Back heltid samtidigt som hon bedriver en musikkarriär där hon skriver och släpper musik. Här om dagen kämpade jag liksom med att vända strumporna åt rätt håll innan jag la dem i tvätten. Men det är inte bara att Saga släpper lite musik, hon släpper helt fenomenal sådan. Hon har blivit beskriven som "göteborgs musikaliska gömda pärla", även om hon otvivelaktigen kommer vara sjukt ogömd väldigt snart.