Ionnalee - Remember the Future

Sophie Winberg 10:05 2 Jun 2019

Jag känner främst Ionnalee som iamamiwhoami, ett orimligt svårt artistnamn som presenterades för mig under en hemlighetsfull lanserings-kampanj för ett gäng år sedan. Projektet nådde stora framgångar internationellt och har idag över 56,5 miljoner visningar på YouTube. Senast såg vi henne på sin crowd-fundade turné, och när hon gjorde en hyllning till Avicii på P3 Guld-galan. 

Remember the Future är en 11 spår lång manifestation av melankoliska framtidsvisioner, med gäster som Jennie Abrahamson och Zola Jesus samt viss produktion av Röyksopp. Plattan är full av väl sammanhållen darkwave, och resulterar i ett vackert, eteriskt soundtrack med höga toppar och väldigt få dalar.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Young Thug – So Much Fun

So Much Fun är Young Thugs första riktiga studioalbum, vilket kan vara något förvirrande. Med 18 mixtapes, ett samlingsalbum, tre EPs och en ofantlig mängd singlar i ryggen så är frånvaron av ett ordentligt album snarare ett tecken på att formatet tidigare har varit ointressant för Thugger. Om det är något han kan så är det att gå sin egen väg. Young Thugs avantgardistiska stil har legat som en grogrund för andra udda stjärnor som Gunna, Lil Baby och Lil Keed.

A$ap Ferg – Floor Seats

Det har gått två år sen A$ap Ferg släppte Still Striving och när han nu återigen gör entré så är det med pondus. Hans distinkta flow tar ingen paus på Floor Seats som är en nästintill militant samling spår som dryper av energi. Det är dock i pauserna från de moderna och intensiva produktionerna som han verkligen kommer till rätta.