Hen Ogledd - Mogic

Tina Rosenfink 00:00 19 Nov 2018

Jag har aldrig tagit en psykedelisk drog men om jag leker med tanken så är det Hen Ogledd skiva Mogic jag hör i bakgrunden under hallucinationerna. 

Det här är en plattan som utforskar det magiska (mogiska?), experimenterar med ljud och komponerar de märkligaste historierna i sina låttexter. Mina favoriter är Love Time Fee och Problem Child, dock så rekommenderar jag er att lyssna på First Date och Tiny Witch Hunter för att förstå vad jag menar med det psykedeliska, för det är fan inte lätt att beskriva. Det är som musik till ett barnprogram samtidigt som det är det läskigaste jag hört i mitt liv. Hur ett band kan vara så kreativt och knäppt samtidigt som de gör en rätt bra popskiva är utom min förståelse. Det här är ett band från en annan planet.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Middle Kids - New Songs for Old Problems

Middle Kids är ett av Australiens främsta up and coming rockband och har sedan sitt första släpp för två år sedan hyllats av musikrecensenter samt nominerats till prestigefyllda priser. Den snabba framgången har lett till en fullängdare och numera två EP-skivor. Det senaste släppet bär det roliga namnet New songs for old problems. Jag tänker ofta att band ältar samma problem och tonsätter samma funderingar till ny musik.