Gauche - A People's History of Gauche

Tina Rosenfink 00:00 16 Jul 2019

A People's History of Gauche är en total urladdning. All ilska, frustration och panik väller ur frontkvinnan Mary Jane Regalados inre och ut i en punkig explosion. Men trots det är inte Gauche ensidiga, utan balanserar mörker och fördärv med ljusglimtar, groovy 70-tals vibbar och relaterbara texter.

Copper Woman är skivans bästa låt. Regalados sjunger högt om att hon inte är hel där hon befinner sig, dock så känns det bättre att vara där än på jakt efter rus och upplevelser. Fomo kan dra åt helvete alltså, och det är den viktigaste lärdomen en 20-åring kan få. Under sommaren kryper rastlösheten i en, och vem hade kunnat tro att en snabb punkskiva var botemedlet? 

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Young Thug – So Much Fun

So Much Fun är Young Thugs första riktiga studioalbum, vilket kan vara något förvirrande. Med 18 mixtapes, ett samlingsalbum, tre EPs och en ofantlig mängd singlar i ryggen så är frånvaron av ett ordentligt album snarare ett tecken på att formatet tidigare har varit ointressant för Thugger. Om det är något han kan så är det att gå sin egen väg. Young Thugs avantgardistiska stil har legat som en grogrund för andra udda stjärnor som Gunna, Lil Baby och Lil Keed.

A$ap Ferg – Floor Seats

Det har gått två år sen A$ap Ferg släppte Still Striving och när han nu återigen gör entré så är det med pondus. Hans distinkta flow tar ingen paus på Floor Seats som är en nästintill militant samling spår som dryper av energi. Det är dock i pauserna från de moderna och intensiva produktionerna som han verkligen kommer till rätta.