Entombed - Clandestine – Live

Christoffer Bertzell 00:00 21 May 2019

När du hör Clandestine framföras på detta vis i sin helhet finns det inga tvivel om att Entombed i allra högsta grad lever. Med en oerhörd precision framförs Entombeds gamla klassiker, trogna till sina original i både ton och struktur. Samtidigt har bandet en ny nivå av musikalisk mogenhet som skänker en rå livekänsla. Detta grundar sig mycket i Nicke Anderssons superba trumspel – att höra honom dra av tvåtakter och dubbelstamp är en ren fröjd! Denna release släpper inte direkt på förväntningarna om ett nytt Entombed-album. Jag hoppas innerligt att detta innebär en ökad takt i arbetet, för detta ger mersmak på vad som skulle kunna bli ett mycket kärt återseende på scener.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Young Thug – So Much Fun

So Much Fun är Young Thugs första riktiga studioalbum, vilket kan vara något förvirrande. Med 18 mixtapes, ett samlingsalbum, tre EPs och en ofantlig mängd singlar i ryggen så är frånvaron av ett ordentligt album snarare ett tecken på att formatet tidigare har varit ointressant för Thugger. Om det är något han kan så är det att gå sin egen väg. Young Thugs avantgardistiska stil har legat som en grogrund för andra udda stjärnor som Gunna, Lil Baby och Lil Keed.

A$ap Ferg – Floor Seats

Det har gått två år sen A$ap Ferg släppte Still Striving och när han nu återigen gör entré så är det med pondus. Hans distinkta flow tar ingen paus på Floor Seats som är en nästintill militant samling spår som dryper av energi. Det är dock i pauserna från de moderna och intensiva produktionerna som han verkligen kommer till rätta.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!