Denison Whitmer

Patrik Forshage 19:09 20 Aug 2006
Denison Whitmer försöker tränga sig ner emellan Paul Simons allra mest finstämda akustiska sånger och Leonard Cohen. Men även om han träffsäkert sätter de Cohenska damkörerna med Karen Peris som sin egen Jennifer Warner får lyssnaren ingen fullständig tillfredsställelse. Det räcker inte med en uppsättning värmande och trivsamma sånger, som [I]California brown and blue[/I] och mycket sorgsna [I]Castle and cathedral[/I], fint återhållet gitarplockande och namnkunniga gäster som Sufjan Stevens. Med sin profillösa och anonyma röst är Denison Whitmer helt enkelt inte man att hantera sitt eget material.
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Young Thug – So Much Fun

So Much Fun är Young Thugs första riktiga studioalbum, vilket kan vara något förvirrande. Med 18 mixtapes, ett samlingsalbum, tre EPs och en ofantlig mängd singlar i ryggen så är frånvaron av ett ordentligt album snarare ett tecken på att formatet tidigare har varit ointressant för Thugger. Om det är något han kan så är det att gå sin egen väg. Young Thugs avantgardistiska stil har legat som en grogrund för andra udda stjärnor som Gunna, Lil Baby och Lil Keed.

A$ap Ferg – Floor Seats

Det har gått två år sen A$ap Ferg släppte Still Striving och när han nu återigen gör entré så är det med pondus. Hans distinkta flow tar ingen paus på Floor Seats som är en nästintill militant samling spår som dryper av energi. Det är dock i pauserna från de moderna och intensiva produktionerna som han verkligen kommer till rätta.