David Myhr - Lucky Day

Patrik Forshage 00:00 16 May 2018

Inte nog med att David Myhr behärskar alla knepen i The Beatles-handboken, han är beredd att använda dem allihop. Det innebär att Lucky Day är proppfull av smarta popmelodier och utsökt stämsång, med gott om pärlor som den gripande If You Really Think It’s Over och den smarta Jealous Sun. Allra snyggast är det i The Perfect Place, som är närapå lika bra som singlarna från - håll i dig nu - Jellyfishs Bellybutton

Men David Myhr tillhör den artigare och mer väluppfostrade fraktionen inom powerpopen, mer Paul McCartney än Cheap Trick, och på flera ställen innebär det att det blir lite för välkammat för den här anmälaren.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Parquet Courts - Wide Awake!

Att NYC Observation låter som Buzzcocks och Total Football som Sham 69 imponerar, men det överraskar inte. Samma sak med Almost Had to Start a Fight, som är renodlad punk i Parquet Courts egen tradition, liksom Freebird 2 ännu hårdare så. Men så halvvägs slår den över i en spänstig Gang of Four-inspirerad funkworkout, och det är en genre som inte lika självklart associeras till det här Brooklynbandet.