David Myhr - Lucky Day

Patrik Forshage 00:00 16 May 2018

Inte nog med att David Myhr behärskar alla knepen i The Beatles-handboken, han är beredd att använda dem allihop. Det innebär att Lucky Day är proppfull av smarta popmelodier och utsökt stämsång, med gott om pärlor som den gripande If You Really Think It’s Over och den smarta Jealous Sun. Allra snyggast är det i The Perfect Place, som är närapå lika bra som singlarna från - håll i dig nu - Jellyfishs Bellybutton

Men David Myhr tillhör den artigare och mer väluppfostrade fraktionen inom powerpopen, mer Paul McCartney än Cheap Trick, och på flera ställen innebär det att det blir lite för välkammat för den här anmälaren.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Kassia Klein - Death To All Things Pop

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!